Nagenieten!!!

En we zijn weer binnen!

Iedereen is weer binnen; we hebben er iets langer over gedaan maar nog steeds super tijden afgeleverd.

Iedereen is inmiddels aan de tweede klim begonnen en al voorbij bocht 6. Sjoerd Pieter kreeg alleen een klapband en moet dus even terug ;-(

 

Fotoverslag: iedereen is binnen!!!!!

Om 12.45 komt Petronella live op Omrop Fryslan! Allemaal luisteren!!

 

 

volg onderstaande link naar de website van Omrop Fryslan voor een verslag:

http://www.omropfryslan.nl/nijs/friezen-aktyf-alpe-dhuzes

Eindelijk koersdag!!!!

Sjoerd Pieter, Jan Pieter, René, Sietse, Jelle Jan en Durk zijn binnen!!!! Hieronder volgen de tussentijden

We gaan los!!!!

Team Doejowili start tussen 8.00 en 8.30. We zijn er klaar voor! Willen jullie naar ons uitkijken op tv dan kan dat vanaf 09.00 uur via het kanaal NPO Nieuws (Ziggo kanaal 501) maar er zijn ook livebeelden te zien via www.opgevenisgeenoptie.nl .

Volg de Alpe op TV

Alpe d'Huzes wordt uitgebreid gevold door de media. Met name NCRV en NOS besteden veel aandacht aan de actie. Op woensdag 4 juni en donderdag 5 juni doen zij van 19.00 tot 19.50 live verslag van de koers!

 

Donderdag start team Doejowili vanaf 8 uur! Volg de doorkomsttijden via de AlpedHuZes app!!!

Rustdag in Franrijk

Woensdag hebben we een rustdag in Frankrijk. Dan kunnen we ons nog even voorbereiden op de grote klim van morgen. De tussenstand van onze acties zien jullie hiernaast; we zijn trots op dit mooie bedrag.

Dinsdag hebben we nog een prachtige tocht gemaakt in de bergen en ook de supporters die niet fietsen die genieten volop!

 

Morgen kunnen jullie op dit tabblad onze verrichtingen volgen;

                                     wij hebben er zin in!

Training & hoogtestage

Om te wennen aan de ijle lucht zitten we elke dag op de fiets. We genieten van de mooie uitzichten en wennen al een beetje aan het fietsen in de bergen. We hebben nog een fantastisch spandoek gekregen van de fans. Deze zal door de organisatie ergens op de route opgehangen worden....dat wordt zoeken onderweg ;-)

Verslag van onze activiteiten in Frankrijk

Op dit tabblad kunt u deze week al onze activiteiten in Frankrijk volgen. Inmiddels zijn we compleet en kan het grote avontuur beginnen. Zondag 1 juni hebben we de eerste verkenningstocht gemaakt en zijn we bij de opening van het evenement geweest.