Ik ben Petronella 32 jaar en ik woon samen met Jacob en 3 dochters Fenna, Lieke en Doutsen.
Wij zijn woonachtig in
Jorwert. De Jo van Doejowili.

In 2014 ga ik samen met 7 mannen de Alpe d Huez beklimmen voor de kankerstichting. De reden dat ik de berg ga beklimmen is omdat mijn moeder op 12 mei 2013 is overleden aan eierstokkanker, na een kort ziekte proces.

Wat wij ervaren hebben is dat het hele proces qua diagnose, opnames bij complicatie's, uitslagen ct scan allemaal erg lang op zich laten wachten.

Dit is voor degene die ziek is maar ook voor de naasten erg slopend. Elke keer maar weer afwachten tot er een uitslag is, en wachten tot er een behandeling is. Dit moet allemaal veel sneller en efficiënter kunnen. Maar daar is veel geld voor nodig. Graag zet ik mij hiervoor in.

Opgeven is geen optie.

Ik ben Sjoerd Pieter jouwsma en ben 29 jaar. Ik woon samen met Debbie vd kramer in Winsum en ons dochtertje Marleen die in september 2013 geboren is.

Ik werk als  chauffeur bij de nnrd in drachten.
Vorig jaar oktober las ik een stuk over alp duez. Ik voelde me erg aangetrokken en wou me daar graag voor inzetten. Voor ik het wist had ik mijn zus en 6 vrienden enthousiast. En natuurlijk veel meer mensen in omgeving. Maar toen was de inschrijving voor 2013 al gesloten. De reden waarom ik wil fietsen   is omdat mijn moeder 12 mei 2013 aan eierstok kanker is overleden. 3 verschillende soorten kuren heeft ze gehad maar weinig tot niks sloeg aan. Er moet toch iets zijn om dit te kunnen genezen?!
Voor deze onderzoeken is geld nodig en daar willen wij een steentje aan meedragen. Zodat we in de toekomst mensen met deze ziekte kunnen genezen.

Hallo
 
Mijn naam is Jelle Jan Rodenhuis en woon in Oosterlittens. Geboren op 27 juli 1983, getrouwd met Mariska en we hebben twee zoontjes Ytsen en Sido.
 
Ik ben werkzaam als planner op de afdeling expeditie bij Oostwoud International te Franeker. Wij produceren garderobe inrichtingen, denk hierbij aan kluisjes voor in scholen of kleding kasten voor in kleedkamers van ziekenhuizen of bedrijven. Verder produceren we nog postkasten, zoals in flatgebouwen en medisch meubilair zoals kinderbedden etc. Alles wat geproduceerd wordt is van staal. Mijn taak binnen deze organisatie is om te zorgen dat de klanten hun bestelde producten ontvangen en dit natuurlijk met een zo’n optimaal mogelijke planning.
Sport is mijn grote hobby. Zaalvoetbal, veldvoetbal, kaatsen, peloten en in de winter natuurlijk lekker schaatsen.
Toen Sjoerd Pieter mij eind 2012 vroeg om de Alpe D’Huez te beklimmen was er bij mij ook dan ook geen enkele twijfel. Laten we met zijn allen zoveel mogelijk geld ophalen voor de KWF Kankerbestrijding en in juni 2014 deze monsterachtige berg beklimmen!
 
De Stichting Doejowili werd opgericht en met allerlei acties zijn we bezig om zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen deze verschrikkelijke ziekte!
 
Dus geef aan Stichting Doejowili.
 
Bedankt.

Hoi,

 

Ik ben Jan Pieter Hoekstra en woon samen met Esther in Winsum, Februari 2014 verwachten wij ons eerste kindje.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als timmerman bij bouwbedrijf v/d Sloot in Winsum.


Voetbal is mijn grootste hobby, maar inmiddels zijn we begonnen met (race)fietsen.
Dit lijkt toch ook een leuke bezigheid te zijn, met een speciale gedachte erachter.

Ons doel is om in 2014 de Alp d'Huez te beklimmen voor het goede doel de KWF.
Aangezien iedereen wel iemand in de familie, vrienden of kennissenkring kent die de vreselijk ziekte heeft, proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen om deze stichting te steunen zodat er beter en sneller onderzoek kan worden gedaan.


Dus voor iedereen die wat kan missen, stuen stichting Doejowili en help ons omhoog!
Alvast bedankt!

Ik ben Durk Hoekstra en woon in winsum samen met Leonie.
Ik werk bij loonbedrijf Frankena in Winsum. Vroeger heb ik aan fierljeppen gedaan, daar ben ik mee opgehouden en heb geen sport meer beoefend daarna.
Ik ben in december 2012 door Sjoerd Pieter gevraagd of ik met hem en nog 6 de Alp d'Huez wil beklimmen voor KWF.
Daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb gelijk ja gezegd.
We gaan er voor door goed te trainen en veel acties te ondernemen en hoop daarmee veel geld in te zamelen!

 

Hallo,

 

Mijn naam is Sietse Rodenhuis, geboren op 9 februari te Winsum.
Ik ben nu samen met mijn vriendin Karin woonachtig in het prachtige Oosterlittens.
Voor mijn beroep ben ik autospuiter/schadehersteller in Winsum op de st. Michaelsberg bij Menno Walinga.
Tevens spuiten wij ook het gehele jaar door boot accessoires van zeer luxe jachten.
Toen ik gevraagd werd om mee te fietsen voor de KWF de Alp d'Huez op zei ik meteen ja.
Op de eerste plaats voor mijn goede vriend die zijn moeder aan de ziekte heeft verloren.
En op de tweede plaats omdat er nog niet genoeg geld is om deze ziekte te genezen of het onderzoeksproces te versnellen.

Daarom, geef aan stichting Doejowili !!!
Geef aan KWF.

Opgeven is geen optie.

 

Hoi, ik ben Teunis Regeling en ben 31 jaar en woon in Wi(nsum).

Samen met mijn vriendin Nynke waar ik inmiddels 12,5 jaar bij ben, hebben een zoontje, Dirk. 

 

Mijn werk bestaat uit het plannen en voorbereiden van werkzaamheden t.b.v. ondergrondse afvalcontainers bij aannemer de Boer Infra uit Joure.

 

Mijn hobby’s zijn mijn zoontje, op vakantie gaan met onze boot en voetballen bij Oosterlittens, inmiddels kan ik ook fietsen toevoegen aan dit rijtje.

 

Na een voetbalwedstrijd zaten wij gezellig met een ploegje te borrelen in cafe t’skipperke.

Toen Sjoerd aangaf iets voor zijn moeder te willen doen, en ons vertelde dat er voor het goede doel “KWF” de Alpe D’Huez beklommen kon worden, was ik meteen al enthousiast om dit met elkaar te gaan doen.

Hier willen wij Sjoerd en Nel natuurlijk altijd in steunen en hebben toen afgesproken dit met deze ploeg te gaan doen.

 

Kanker is een ziekte die bestreden moet worden, en ik hoop op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen.

 

 

Hallo,

Ik ben Rene Faber ben 29 jaar en woon samen in Oosterlittens met mijn vriendin Afke.

Het huis waar we nu wonen hebben we 2,5 jaar geleden gekocht, en we zijn druk aan klussen om dit helemaal naar onze zin te maken.

Mijn werk heeft ook met bouwen te maken, ben namelijk werkzaam bij Jorritsma Bouw uit Bolsward. Hier zit ik nu bijna 10 jaar incl. opleidingen.

De meeste vrije tijd die ik heb gaat op in het verbouwen van onze woning. Voor de rest wordt mijn vrije tijd besteed aan voetballen, darten, kaatsen en peloten. Sinds kort is fietsen hier dus ook bij gekomen.

Sjoerd Pieter benaderde mij december 2012 met de vraag of ik met hem en de rest van de ploeg de Alpe D’Huez wilde beklimmen voor het goed doel de KWF. Er bestond bij mij geen enige twijfel om hier aan mee te doen.

Ik wil mij hier met alle plezier voor inzetten om veel geld in te zamelen voor dit goede doel, en ervoor te zorgen dat deze verschrikkelijke ziekte geen levens meer verwoest van zowel de patiënten als de nabestaanden.

We hopen op uw bijdrage te mogen rekenen. Alvast bedankt!!